• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Платники податків об’єднуються для захисту своїх інтересів

    Опубликовано: 2016-02-03 14:55:43

    Радіостанція «Європа плюс» під патронатом Президента ВГО «Асоціація платників податків України» Грігола Катамадзе запускає проект «Фінансовий прайм». З ініціативи АППУ створено унікальний майданчик для діалогу підприємців та держави, де можно буде обговорити актуальні для бізнесу питання, починаючи від повернення ПДВ до нових законів про зменшення податкового навантаження. Журналісти та експерти допомагатимуть перетворити вічну суперечку держави та бізнесменів на конструктивне обговорення з конкретними деклараціями та результатами.

    «Фінансовий прайм» виходитиме в ефірі щочетверга з 19.00 до 20.00 у форматі круглого столу за участю економічних експертів, політичних та громадських діячів, бізнесменів та представників влади. Модератор – ведуча радіостанції «Європа плюс» Юлія Бурковська.

    Перша програма вийде 18 лютого. Її тема – «Податкова реформа-2016, місяць в дії: переваги та недоліки». Головний учасник програми: Генеральний директор ПАТ «Фармак», Член Ради Асоціації платників податків України Філя Жебровська. Запрошений представник влади: Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров. Незалежні експерти: народний депутат України Андрій Антонищак та економіст Борис Кушнірук. Спікери для актуалізації теми: Президент ВГО «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе та Генеральний директор ТОВ «Айсберг» Олег Антоненко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.