• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман: Наступні вибори мають відбутися на принципово нових засадах зі скороченням кількісного складу парламентарів, може, навіть в кілька разів

    Опубликовано: 2016-01-04 08:40:38

    Відповідаючи на запитання ведучого «112 каналу» щодо можливих наступних парламентських виборів, народний депутат кількох попередніх скликань Верховної Ради України, письменниця і журналістка Ганна Герман наголосила на тому, що склад Верховної Ради необхідно скоротити: «При таких боргах України Заходу утримувати 450 депутатів — це надзвичайна розкіш. І хай їх буде не 450, а, скажімо, 50. 50 депутатів Верховної Ради — більш, ніж достатньо. Зовнішній борг України збільшився в багато разів, і складає за приблизними підрахунками 122% від ВВП. Тому заощаджувати треба на всьому.»

    На запитання ведучого щодо ефективності  дії Мінських угод, котрі діють ось уже рік, Ганна Герман сказала:

    «Мінські домовленості багато дали на цей час. Наступним кроком має бути проведення вільних  виборів на Донбасі, і справжня, а не фасадна децентралізація з наданням регіонам якнайширших повноважень. Це має бути справжня свобода для регіональних громад, а не «Потьомкінські села»  для західних гостей, яким показують начебто децентралізацію, щоб отримати нові кредити», сказала Ганна Герман.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.