• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • John Deere і лізингова компанія Укрексімбанку уклали партнерську угоду

    Опубликовано: 2015-12-25 16:28:15

    Сучасна сільськогосподарська техніка тепер доступна на більш вигідних умовах

     

    Для розширення можливостей підтримки вітчизняного агропромислового сектора дочірня компанія Укрексімбанку ТОВ «Ексімлізинг» уклала договір про співпрацю з провідним світовим виробником сільськогосподарської техніки John Deere. Партнерською угодою передбачено пільгові умови придбання техніки в лізинг для аграріїв України. Ця пропозиція діє при придбанні нової сільськогосподарської техніки у всіх офіційних дилерів John Deere в Україні і поширюється на всю продукцію – трактори, комбайни, обприскувачі, посівну і ґрунтообробну техніку та інше обладнання. Техніка John Deere також доступна для придбання в кредит на індивідуальних умовах в рамках Партнерської програми Укрексімбанку.

    «Співпраця надійного державного банку з відомим виробником сільськогосподарської техніки, якому світ зобов'язаний сучасним рівнем розвитку сільського господарства, забезпечить українським аграріям доступність передової техніки для підвищення ефективності їх роботи, – зазначила член Правління – заступник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» Світлана Монастирська. – Завдяки багаторічному досвіду роботи в сегменті АПК Укрексімбанк надає клієнтам вивірені рішення, спрямовані на подальший розвиток їхнього бізнесу і збільшення експортного потенціалу. Тепер сільгоспвиробники можуть скористатися ще одним зручним інструментом фінансування придбання техніки на вигідних умовах».

    Як повідомив директор лізингової компанії «Ексімлізинг» Олексій Пєтухов, клієнтам надаватиметься комплексна послуга: сплативши перший внесок, вони зможуть отримати зареєстровану і застраховану техніку та почати використовувати її у виробництві. Подати заявку на розгляд лізингової операції можна як в офіс лізингової компанії в Києві, так і у філіях Укрексімбанку.

    Вартість фінансування становить від 19,9% річних у гривні та від 10,3% в іноземній валюті. Графік погашення складається виходячи з потреб бізнесу клієнта: класичний, рівними платежами або сезонний.

    Придбання техніки в лізинг має низку переваг перед традиційним кредитуванням: невисокий авансовий внесок – від 15% на самохідну техніку і від 30% – на несамохідну, відсутність необхідності надання застави, спрощення бухгалтерського обліку, включення витрат на реєстрацію та страхування до лізингового платежу. При фінансовому лізингу клієнт обліковує сільгосптехніку у себе на балансі і отримує податковий кредит відразу на всю вартість майна. Тим, для кого важливі валові витрати і право користування, а не облік на балансі підприємства, ТОВ «Ексімлізинг» готове надати послуги оперативного лізингу (довгострокова оренда з правом викупу).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.