• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • BlaBlaCar вводить комісію за поїздки по Україні

    Опубликовано: 2022-10-06 09:45:03

    Платформа для спільних поїздок BlaBlaCar вводить комісію в Україні. Пасажири платитимуть компанії близько 10% від вартості подорожі. Про РБК-Україна повідомили в пресслужбі BlaBlaCar.

    Платформа для спільних поїздок BlaBlaCar вводить комісію в Україні.

    Що відомо
    «Фіксованого відсотку немає. Сума сервісного збору залежатиме від ціни, яку водій встановив за свою поїздку», — повідомили в пресслужбі, зазначивши, що комісія орієнтовно складатиме 10%.

    У пресслужбі навели приклад поїздки з Києва до Варшаві 7 жовтня, де комісія BlaBlaCar становить 165 гривень від 1660 гривень вартості поїздки.

    Сервісний збір оплачують онлайн тільки пасажири під час бронювання поїздки.

    Пасажир, як і раніше, сплатить суму, яку вказав водій, готівкою після поїздки. Якщо поїздка не підтвердиться або її скасує водій, то сервіс поверне сервісний збір пасажиру.

    На першому етапі нова система онлайн-бронювань працюватиме лише на маршрутах понад 700 км, а протягом кількох наступних місяців вона буде впроваджена для всіх карпулінгових поїздок на платформі, повідомили в пресслужбі.

    BlaBlaCar — платформа для спільних поїздок, якою користуються 100 млн осіб у 22 країнах світу. Понад 9 млн українців зареєстровані на платформі.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.