• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реформування — це знання і готовність взяти на себе відповідальність, - Олександр Данилюк

    Опубликовано: 2015-11-30 08:32:52

    У Києві презентували Центр вільної економіки імені Кахи Бендукідзе. Центр створено для поширення ідей свободи, відкритого урядування та вільної економіки шляхом аналізу та розвитку нових інструментів управління із тісною співпрацею влади, бізнесу та громадськості.
      
    На презентації була присутня донька Кахи Бендукідзе Анастасія. Вона розповіла про те, що її батько дуже вболівав за Україну. “Татові було би приємно, що його справу продовжують в Україні. Він дуже хотів, щоб цій країні все вдалося”, - сказала Анастасія Гончарова.

    “Справу Кахи треба продовжувати. Це наше завдання”, - звернувся до присутніх заступник Глави Адміністрації Президента України, один зі співзасновників Центру Олександр Данилюк під час презентації проекту.

    За його словами, головною метою новоствореного Центру є прискорення реформ в Україні. Він має стати інтеграційною платформою для людей, які хочуть змінити країну на краще і поділяють принципи, які пропагував Каха Бендукідзе, - класичний лібералізм — малий і ефективний державний сектор, мінімізація державного регулювання.

    Олександр Данилюк вважає, що необхідно вносити корективи в програму реформ та визначити пріоритети що відповідатимуть поточній ситуації. “Ми повинні чітко розуміти куди рухатись і працювати швидко і впевнено. Завданням Центру є допомога у формуванні такого українського порядку денного”, - наголошує заступник Глави АПУ.

    У своїй роботі Центр буде поєднувати зусилля двох команд зі значним практичним досвідом реалізації реформ  - команди Міхеіла Саакашвілі, який також є співзасновником Центру, та експертів Координаційного центру з упровадження реформ при Президентові України. "Реформування —це не хоббі. Реформування — це знання і готовність взяти на себе відповідальність”, - сказав Олександр Данилюк. Він також наголосив на важливості сторонньої оцінки процесу впровадження реформ, яка допомагає владі бачити об'єктивний стан речей у країні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.