• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СБУ допомагатиме детективам НАБУ

    Опубликовано: 2015-08-10 08:38:31

    7 серпня Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник та Голова СБУ Василь Грицак підписали спільні накази про співпрацю, які допоможуть у роботі детективів до завершення формування структури бюро.

    Зокрема, наказ про тимчасовий порядок забезпечення окремих напрямів оперативно-службової діяльності бюро дає можливість відповідальним підрозділам СБУ забезпечувати виконання доручень детективів, у тому числі залучати сили ЦТО «Альфа».

    Другий наказ визначає порядок підготовки та обробки запитів НАБУ та перевірки за інформаційно-комунікаційними системами Служби безпеки України. У ньому встановлено форму, зміст запиту, підстави перевірки та строки її проведення.

    «Підтримка СБУ в часи встановлення Антикорупційного бюро є дуже вагомою, і переконаний, що наша співпраця буде плідною. Ви також може цілком розраховувати на нас у боротьбі з корупційними злочинами», – зазначив Артем Ситник.

    Він також підкреслив, що буде звертатися до СБУ з приводу проведення ретельних спеціальних перевірок кандидатів у детективі, які пройшли всі чотири етапи відкритого конкурсу.

    У свою чергу Василь Грицак запевнив, що працівники СБУ докладуть максимум зусиль, щоб Антикорупційне бюро запрацювало на повну силу найближчим часом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.