• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найяскравіші вихідні із Atlas Weekend

    Опубликовано: 2015-07-16 14:01:13

    Минулих вихідних новий потужний фестиваль “Atlas Weekend” зібрав на арт-заводі «Платформа» тисячі прихильників якісної української музики. Не обійшлося і без запрошених закордонних артистів – електронного литовського дуету «Beissoul & Einius» та російського репера Ассаи.

    Послухати найпопулярніших на сьогоднішній день артистів на арт-заводі «Платформа» зібралося близько 20 000 чоловік. Із них приблизно 1500 приїхали в Київ спеціально на фестиваль.

    Два дні яскравих незабутніх вражень, знайомств з молодими талановитими гуртами, море драйву – не все, що чекало на відвідувачів фесту. Аромати численних фудкортів сприяли виділенню шлункового соку і, навіть попри дещо завищені ціни, збирали нескінченні черги зголоднілих фестивальників. Втомившись від всюдисущого звуку, можна було у спеціальній кінозоні переглянути легендарні голлівудські стрічки. В одному з павільйонів кожен охочий  мав змогу купити одяг, аксесуари та іншу продукцію українських виробників. Приємно вразила оперативність щодо вирішення дрібних організаційних проблем.

    Як зазначають організатори Atlas Weekend, ідею фестивалю вони виношували декілька років, а вже сама підготовка зайняла понад півроку.

    Величезний плюс – наявність двох сцен: головної та «Rock The Nation» і енергійних ведучих на кожній з них. Різноманітність жанрового та емоційного наповнення гуртів, що виступали, не дали занудьгувати найпримхливішому слухачу. Головну сцену розривали «O.Torvald», «Pianoбой», Jamala, «SunSay», «Onuka», «The Hardkiss» та інші. Одним з найвідвертіших став виступ гурту Ярослава Малого «Мачете Токио», що нещодавно переїхав з Москви в Київ. За словами харизматичного фронтмена, кожному доводилося хоч раз закохуватися під їхні пісні.

    Більш затишно і атмосферно було на малій сцені, де публіку радували «Us», «Sinoptik», «Fontaliza», «Гапочка», «Dvoe», «Станция Мир». Окремо слід відзначити виступ гурту “Epolets” –  шалена енергія музики в поєднанні з надзвичайним драматизмом соліста Павла Варениці створюють просто-таки магічний ефект.

    Щодо того, як обиралися гурти, з нами поділилися інформацією один з організаторів фестивалю Олена Сіткова. «Другого дня гурти обиралися шляхом уподобань нашого колективу. Ми вже не раз робили концерти «Станції Мир» і «Роботс донт край», так як вважаємо їх дуже перспективними командами. «Еполетс», «Двоє», «Гапочка» – це ті групи, які вже завоювали любов багатьох. Вони регулярно дають успішні «сольники», і ми віримо в їх майбутнє».

    Із 11 на 12 липня всіх меломанів чекала вечірка від самого інтелектуального радіо країни – «Безсонні ночі Аристократів». Саме тут саунд-продюсер і автор атмосферної музики Beissoul & Einius, учасник головної сцени фестивалю EINIUS презентував свій перший сольний альбом «808».

    Як і обіцяли організатори, минулий фестиваль - тільки перша проба. Відтепер ATLAS WEEKEND проходитиме в Києві щорічно. Уже в 2016 році фестиваль стане значно більшим, його програма більш насиченою, а лайн-ап головної сцени доповниться виступами цікавих іноземних хедлайнерів.

    Перші подробиці ATLAS WEEKEND 2016 будуть озвучені вже у вересні!

    Автор тексту: Савенко Олеся

    Автор фото: Возняк Артем

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.