• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАБУ шукає керівника детективів

    Опубликовано: 2015-07-14 08:43:03

    Конкурсна комісія продовжила до 22 липня включно термін подання документів для участі у конкурсі на посаду керівника підрозділу детективів.

    Конкурс на цю посаду оголошено 5 травня. За результатами тестів на знання законодавства та враховуючи General Skills до співбесіди було допущено 22 кандидати. Конкурсна комісія вирішила трьох із них відправити на наступний етап – тестування психометричних характеристик за методикою  MMPI – та одночасно продовжити термін прийому документів.

    «Ми не шукаємо людину, яка закриє цю вакансію. Ми шукаємо найкращого професіонала, який організує роботу найважливішого підрозділу бюро», – пояснив перший заступник директора НАБУ, член конкурсної комісії Гізо Углава.

    Раніше Артем Ситник під час прямої лінії з читачами «Комсомольської правди» звернув увагу, що шахраї пропонують за гроші «працевлаштувати» в НАБУ: «Звертаю увагу всіх кандидатів – отримати роботу в НАБУ можна лише вигравши конкурс. Інших шляхів не існує».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.