• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява прес-служби полку «АЗОВ» щодо блокування офіційної сторінки у Facebook

    Опубликовано: 2015-07-08 12:57:41

    7 липня 2015 року, без будь яких попереджень, пояснень та аргументів офіційну сторінку полку «АЗОВ» у Facebook було спочатку заблоковано, а потім видалено адміністрацією цієї соцмережі.

    Прес-служба «Азову» одразу ж розпочала листування з адміністрацією Facebook. Однак ми й досі не отримали конкретних відповідей як на питання щодо підстав закриття нашої сторінки, так і щодо термінів відновлення роботи нашої групи в соцмережі.

    Вимушені констатувати, що останнім часом збільшилася кількість випадків блокування українських сторінок у Фейсбуці. Більшість із них – абсолютно безпідставні. Більше того, часто блокування сторінок українських громадських організацій та відомих журналістів дивним чином відбувалося на тлі активізації антиукраїнської пропаганди.

    Звертаємось до адміністрації соцмережі з пропозицією переглянути підходи до оцінки та фільтрування інформації. Інакше поряд з брендом «Facebook» міцно закріпиться слово «цензура».

    Офіційна сторінка у Facebook  «Батальйон спеціального призначення "Азов"» нараховує понад 50 тисяч підписників. Її закриття спричинило досить потужний суспільний резонанс.

    Прес-служба полку «АЗОВ» наголошує, що завжди дотримувалася і надалі дотримуватиметься правил використання та розповсюдження інформації, задекларованих Facebook.

    Ми закликаємо адміністрацію Facebook відновити нашу сторінку та надалі не допускати подібних прикрих інцидентів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.