Заява прес-служби полку «АЗОВ» щодо блокування офіційної сторінки у Facebook

08 июл, 12:57

7 липня 2015 року, без будь яких попереджень, пояснень та аргументів офіційну сторінку полку «АЗОВ» у Facebook було спочатку заблоковано, а потім видалено адміністрацією цієї соцмережі.

Прес-служба «Азову» одразу ж розпочала листування з адміністрацією Facebook. Однак ми й досі не отримали конкретних відповідей як на питання щодо підстав закриття нашої сторінки, так і щодо термінів відновлення роботи нашої групи в соцмережі.

Вимушені констатувати, що останнім часом збільшилася кількість випадків блокування українських сторінок у Фейсбуці. Більшість із них – абсолютно безпідставні. Більше того, часто блокування сторінок українських громадських організацій та відомих журналістів дивним чином відбувалося на тлі активізації антиукраїнської пропаганди.

Звертаємось до адміністрації соцмережі з пропозицією переглянути підходи до оцінки та фільтрування інформації. Інакше поряд з брендом «Facebook» міцно закріпиться слово «цензура».

Офіційна сторінка у Facebook  «Батальйон спеціального призначення "Азов"» нараховує понад 50 тисяч підписників. Її закриття спричинило досить потужний суспільний резонанс.

Прес-служба полку «АЗОВ» наголошує, що завжди дотримувалася і надалі дотримуватиметься правил використання та розповсюдження інформації, задекларованих Facebook.

Ми закликаємо адміністрацію Facebook відновити нашу сторінку та надалі не допускати подібних прикрих інцидентів.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/372531.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua