• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що таке бінарні опціони

    Опубликовано: 2015-07-03 09:59:20

    Останнім часом популярність такого простого та афективного засобу для заробітку, як бінарні опціони, зростає просто на очах, поволі витісняючи інші фінансові інструменти. Щоб зрозуміти, що це насправді таке, достатньо знати суть опціону звичайного, від якого бінарний вид відрізняться радикальністю результату: «або все, або нічого». Іншими словами, трейдер робить ставку на тенденцію щодо збільшення чи зменшення ринкової ціни активу до певного часу – кінця терміну дії придбаного опціону.

    Наприклад, якщо по закінченню дії угоди (через 1-10 хвилин, годину, день, тиждень чи місяць) ціна активу зросла/знизилась відносно діючої на момент придбання опціону, перетнула зазначену в контракті межу і т.д., людина отримує зафіксовану в документі суму. При цьому не має значення величина різниці в змінах ціни. Важливий лише напрям вектору динаміки. Якщо ж прогнози трейдера не справдились (ціна впала, залишилась незмінною і т.п.), він не отримує нічого, автоматично втрачаючи гроші, сплачені при купівлі бінарного опціону. В окремих випадках можливо повернути частину коштів за допомогою додаткових домовленостей з продавцем опціону.

    Найпоширеніші базові активи – золото, нафта, інші сировинні товари, акції компаній, валютні пари, індекси. Доступ до ринку бінарних опціонів здійснюється через торгівельні платформи ліцензованих брокерів, наприклад https://binex.ua/ua/index.html. Серед факторів, які можуть вплинути на вибір того чи іншого партнера для використання фінансових інструментів, варто зазначити:

    1)      дохідність: може варіюватися в діапазоні 30-85%, дана величина залежить від виду опціону, типу базового активу, терміну дії угоди та ін.;

    2)      наявність так званого «демо-рахунку» чи «початого рахунку»: щоб надати можливість новачкам спробувати заробити на бінарних опціонах без серйозних капіталовкладень;

    3)      функціональність платформи: комплекс індикаторів, підказок та інших робочих інструментів, що допомагають трейдеру спрогнозувати ринкову тенденцію в розрізі вибраного активу.

    Також слід звертати увагу на роботу служби підтримки. В ідеалі консультанти брокерської компанії мають знаходитись на зв’язку он-лайн впродовж 24 годин на добу, сім днів на тиждень. Якщо ж механізм взаємозв’язку між трейдером і надійнім брокером дійсно налагоджений як слід, можна розраховувати на досить результативну співпрацю.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.