• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрито Міжнародний центр центру ділового співробітництва ICC Ukraine в м. Дубай (ОАЕ)

    Опубликовано: 2015-06-22 08:29:15

    14 червня 2015 року у готелі  «Radisson Royal Hotel» (Дубай, ОАЕ) відбулось відкриття Міжнародного центру ділового співробітництва ICC Ukraine в м. Дубай (ОАЕ). На урочистому заході були присутні Президент Національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine Володимир Щелкунов, Посол України в ОАЕ Юрій Полурез, представник Департаменту економічного розвитку м. Дубай В. Абдул Малік, керівник новоствореного центру Юрій Сідоров. У події також взяли участь керівники ICC Ukraine, дипломати Посольства України в ОАЕ, представники еміратських та українських ділових кіл, місцевих ЗМІ.

    Мета створення центру ділового співробітництва - надання консультаційної підтримки українським підприємствам, захист їх інтересів, проведення заходів для розвитку ділового співробітництва, надання інформаційних, юридичних, маркетингових, рекламних та інших послуг.

    «Центр, що має стати центральним представництвом ICC Ukraine у регіоні, допомагатиме українським компаніям знаходити замовників продукції та послуг в ОАЕ, диверсифікувати ринки збуту, збільшити впізнаваність компаній та закріпити їх імідж на ринках країн Перської затоки. Ми переконані, що налагодження взаємовигідної  співпраці, стане важливим кроком для розвитку української економіки. Ми запрошуємо усіх українських виробників до діалогу та пропонуємо унікальні можливості співпраці», - наголосив в ході зустрічі Президент Національного комітету Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine Володимир Щелкунов.

    Під час заходу представники української сторони продемонстрували еміратським колегам кращі зразки вітчизняної продукції, ознайомили з виробничим потенціалом та обговорили можливі напрямки співробітництва. Представники еміратських компаній висловили зацікавленість українськими продуктами харчування та виробами з деревини.

    Слід зазначити, що на сьогодні ICC Ukraine вже має представництва у 25 регіонах України та у 25 країнах світу, в т.ч. серед країн Перської затоки в Саудівській Аравії, Кувейті, Катарі та Ємені.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.