• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МИКОЛА КУКУРІКА: ПРОЕКТ ІЗ СУБСИДІЯМИ ПРОВАЛИЛИ

    Опубликовано: 2015-06-16 08:15:31

    Голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка назвав провальним новий порядок призначення субсидій, а також розкритикував інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо субсидування населення.

    «Ми отримали безліч звернень пенсіонерів, які просто не знають, що потрібно заповнити для отримання субсидії. Кричущим виявилось становище одиноких пенсіонерів, особливо в сільській місцевості, адже поштою обіцяні заяву та декларацію майже ніхто так і не отримав», − заявив М.М. Кукуріка.

    В Партії пенсіонерів також відзначили, що запроваджений формат призначення субсидій продемонстрував численні проблеми із оперативним обміном  інформацією з Державною фіскальною службою і житлово-комунальними організаціями. Як наслідок 80 % декларацій про доходи громадян були заповнені з помилками, а загальна кількість тих осіб, котрі отримали субсидії не більше 7 %.

    За словами Миколи Кукуріки «Пенсіонери відмовляються заповняти декларацію, бо не вміють це робити самостійно і бояться отримати штраф».

    Нагадаємо, що програму надання субсидій планують спростити. У зв’язку з цим буде запропоновано скасувати необхідність зазначення в деклараціях разових державних виплат, приміром, доходом більше не вважатимуться допомога на поховання, кошти, що одноразово виплачуються Матерям-героїням, та низка інших аналогічних виплат.

    Прес-служба Партії пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.