• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою здійснено реагування на самовільне зайняття земельної ділянки дитячого оздоровчого табору ім. Ю. Гагаріна

    Опубликовано: 2015-05-26 08:22:14

    Військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки дитячого оздоровчого центру ім. Ю. Гагаріна Державної акціонерної холдингової компанії «Артем», що розташована в м. Ірпінь Київської області в зоні санітарної охорони, за ч. 2 ст. 1971 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво, карається обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років або позбавленням волі на строк до двох років).

    Встановлено, що частину (0,08 га) земельної ділянки, яка використовувалась підприємством оборонно-промислового комплексу - Державною акціонерною холдинговою компанією «Артем» для розміщення дитячого оздоровчого центра ім. Ю.Гагаріна, самовільно захоплено у березні 2015 року невідомими особами, проведено її розчищення від зелених насаджень, демонтовано інженерні комунікації, обнесено парканом та розпочато будівельні роботи.

    Триває досудове розслідування. Військовою прокуратурою Центрального регіону України вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного зайняття вказаної земельної ділянки, після чого будуть вжиті заходи представницького характеру для її повернення.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.