• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЛІКВІДОВАНА КОРУПЦІЙНА СХЕМА КОНТРОЛЮ ЗА ВОДАМИ ІЗОЛЬОВАНОГО БАЛАСТУ

    Опубликовано: 2015-04-03 20:38:48

     

     
    3 квітня 2015 року  вступив в дію наказ Міністерства і природних ресурсів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів у сфері здійснення державного екологічного контролю» № 82 від 18.03.2015 року

    Документом, внесено зміни до Положення про екологічний контроль у пунктах пропуску через державний контроль та в зоні діяльності регіональних митниць, затвердженого наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України № 204 від 08 вересня 1999 року, та Положення про морські екологічні інспекції, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України № 429 від 04 листопада 2011 року. Зокрема, наказом визначається поняття «ізольований баласт» відповідно до міжнародної Конвенції МАРПОЛ 73/78, яке в українському законодавстві раніше визначено не було, а також значно обмежуються повноваження держекоінспекторів при здійсненні державного екологічного контролю щодо ізольованого баласту.

    Федерація роботодавців транспорту України надіслала на адресу Міністерства екології та природних ресурсів України лист, в якому висловила подяку Міністру Ігорю Шевченку та команді міністерства за здійснення реальних кроків у подоланні корупційної схеми Екоінспекції  під час здійснення  екологічного контролю суден у морських портах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.