• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Купрій: витрата бюджетних коштів на референдум щодо російської мови – це злочинне марнотратство

    Опубликовано: 2015-04-01 16:09:41


    Проведення за бюджетні кошти всеукраїнського референдуму з питань статусу російської мови як другої державної та щодо федералізації України в нинішніх умовах є злочинним марнотратством.
    Про це в ефірі програми «Чиста політика» на телеканалі «112» заявив народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій.
    «Невже нашому Президенту нема чим займатися? Витрачати бюджетні кошти на такі цілі за нинішніх умов – це злочинне марнотратство, адже такий референдум може коштувати платникам податків близько 100 млн. гривень», - прокоментував Купрій заяву Президента Петра Порошенка щодо можливості проведення референдуму.
    Віталій Купрій припустив, що метою проведення цього референдуму може бути лише намагання керівництва держави відвернути увагу суспільства від нагальних економічних проблем, оскільки необхідності в референдумі з цих питань не існує.
    «Вважаю, що це взагалі непотрібно. Це намагання відволікти увагу від більш нагальних питань - провал економічних реформ, зловживання в Національному банку, коли була знецінена гривня і хтось нажився на цьому на мільярди гривень. Недолуга політика Президента і його ставленників виливається в такі популістські заходи», - зазначив народний депутат.
    Купрій припустив, що проведення такої політики може призвести до того, що Президент втратить підтримку більшості в парламенті.  «Скоро не буде не те що конституційної більшості, а і простої більшості у Президента», - констатував депутат.
    Водночас парламентар висловив згоду з тим, що Конституцію треба змінювати, але в зовсім інших аспектах – зокрема, в питанні децентралізації. 
    Нагадаємо, 31 березня, виступаючи у Чернігові, Президент України Петро Порошенко заявив про готовність винести на референдум питання другої державної мови та федералізації країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.