• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Станіслав Сташевський провів нараду з питань готовності до опалювального сезону

    Опубликовано: 2005-11-04 10:52:00
    Перший вiце-прем'єр-мiнicтр України Станicлав Сташевський провiв селекторну нараду з питань забезпечення безперебiйної роботи iнженерної та соцiальної iнфраструктури населених пунктiв, шляхiв сполучення мiсцевого та державного значення в осiнньо-зимовий перiод.
     
    Заслуханi доповiдi керiвникiв Miнicтepcтвa транспорту та зв'язку, Miнicтepcтвa оборони, "Укравтодору" та облдержадмiнicтрацiй про rотовність шляхiв сполучення, комунiкацiй, транспортних засобiв до експлуатацiї у зимовий перiод, подачу тепла та електрики населенню, про виконання доручень селекторної наради вiд 22 жовтня. Констатовано, що опалювальний сезон в ycix perioнаx України розпочався вчасно i загальна картина подачi тепла населенню задовільна.
     
    Розглянуто виконання наданих Першим вiце-прем'єр-мiнiстром доручень. Оперативно вiдреаговано та вжито вiдповiдних заходiв Мiнвуглепромом, Мiнпаливенерго, покращився стан пiдготовки до зими в установах, пiдпорядкованих Мiноборони. Разом з тим учасники наради висловили багато зауважень до цього Miнicтepcтвa стосовно опалювання житлових будинкiв та соцiальних об'єктiв у вiйськових мicтечках.
     
    Не завершенi роботи з введенням опалення у Львiвськiй, Луганськiй, Кiровоградськiй, Тернопiльськiй, Запорiзькiй та iвано-Франкiвськiй областях. Зокрема, не опалюються деякi об'єкти соцiальної сфери та будинки у місті Орджонiкiдзе, що на Днiпропетровщинi. Не запрацювала ТЕЦ у м. Олександрiї Кiровоградськiй областi, там не опалюється бiльше сотні житлових будинкiв. Тривожна ситуацiя склалася на Луганщинi, де зволiкання з реконструкцiєю котел ень призвело до того, що у деяких містах домiвки залишилися без тепла.
     
    Станicлав Сташевський попередив керiвникiв центральних виконавчих opraнів та облдержадмiнicтрацiй про персональну вiдповiдальнicть за стан пiдготовки до зими. Перший вiце-прем'єр-мiнicтр зобов'язав протягом тижня лiквiдувати виявленi недолiки та доповiсти про виконання.
     
    Прес-служба Кабміну
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.