• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікарі Нікопольщини про медицину та кампанію декларування

    Опубликовано: 2015-02-23 09:00:05

    Про те, що сьогодні на фінансування медицини не вистачає коштів, відомо, мабуть і дошколятам, а не лише працівникам цієї сфери діяльності. У нинішній час фінансової кризи це особливо відчувається.
    Тому професіональний лікар-отоларинголог Нікопольської міської лікарні № 4 Ольга Лебедєва, яка займає активу життєву позицію та небайдужа до долі Нікопольського регіону звертається з закликом до жителів Нікопольщини задекларувати свої доходи, отримані протягом 2014 року, та виражає сподівання, що кошти, які надійдуть до міського бюджету внаслідок деклараційної кампанії – 2014, будуть спрямовані також на розвиток медицини. Ольга Олександрівна зауважує: “Зараз найбільша біда з медичним оснащенням, відсутністю процедурних кабінетів, оздоровчими  санаторіями, які нині, практично, занепадають. Дорослі та діти, через відсутність можливості в повному обсязі отримувати необхідні медичні послуги  хворіють частіше, кількість хронічних хвороб збільшується. Тож хочу звернути увагу громади на цю проблему у нашому суспільстві, адже надходження коштів від добровільного декларування власних доходів може частково допомогти у вирішенні цього злободенного питання”.
    Сплачені податки йдуть на фінансування освіти й медицини, культури й спорту, виплату пенсій і стипендій, допомогу малозабезпеченим сім’ям тощо. Існує лише один спосіб підтримки розвитку суспільства, забезпечення собі, своїм дітям, нашим батькам та дідам гідного життя - платити податки. І кожен розумний і порядний громадянин має це усвідомлювати і не уникати сплати податків.
    Тому закликаю усіх до 1 травня навідатися до територіального органу ДФС та задекларувати свої доходи. Виконання кожним свого обов‘язку щодо сплати належних податків і зборів сприятиме підвищенню добробуту всього населення.
    До доходів, що підлягають обов’язковому декларування в цей період, належать:
    - доходи, з яких при нарахуванні або виплаті податок не утримувався;
    - доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам, тощо);
    - нецільова благодійна допомога, якщо її загальна сума у 2014 році перевищувала 1710 грн.;
    - доходи від двох і більше податкових агентів і при цьому загальна річна сума оподатковуваних доходів, нарахованих такими податковими агентами за 2014 рік перевищила 146 160 гривень;
    - спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення;
    - доходи від продажу інвестиційних активів, якщо їх вартість у 2014 році перевищує 1710 грн.;
    - іноземні доходи».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.