• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кличко: Тільки тиск міжнародної спільноти змусить Росію виконувати Мінські домовленості

    Опубликовано: 2015-02-23 08:57:14

    Щоб Мінські домовленості виконувалися в повному обсязі, міжнародна спільнота повинна посилити дипломатичний та економічний тиск на Російську Федерацію, вважає лідер партії УДАР, київський міський голова Віталій Кличко. Про це він заявив журналістам під час Маршу Гідності. «Уже на наступний день після підписання Мінських домовленостей знову почалися обстріли й напади, - зазначив В.Кличко. - Ми бачимо, що декларації в ефірі звучать одні, а в реальному житті відбуваються інші дії. Коли хтось декларує якісь обов’язки, то повинен їх виконувати. Іншого варіанту немає».

    Він також сказав, що Україна повинна об’єднатися для перемоги над зовнішнім агресором та збереження цілісності країни. «Торік ми почали боротися проти диктатури, корупції, за справедливість. Боротьба ще триває... Ми будемо боротися за цілісність, незалежність України. І сьогодні дуже важливо всім об’єднатись, адже тільки так ми маємо шанс перемогти агресію. Ми повинні показати всьому світові, що ми разом, ми сучасна, європейська, демократична країна».

    В.Кличко відзначив, що сьогодні перед Україною стоять складні економічні завдання. «Нам потрібно провести реформи, зруйнувати корупцію. Переконаний, ми станемо європейською, демократичною країною з рівними можливостями для всіх громадян. Нас у цьому не зупинити», - наголосив лідер партії УДАР.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.