• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спільне засідання Міжнародного Трейд-клубу та регіональної конференції Українського фінансово-інвестиційного форуму

    Опубликовано: 2005-10-27 14:55:00
    3 листопада 2005 року в приміщенні Київської облдержадміністрації (пл. Л.Українки,1) відбудеться спільне засідання Міжнародного Трейд-клубу та регіональної конференції Українського фінансово-інвестиційного форуму.
     
    Міжнародний Трейд-клуб створений у 1993 році як громадська організація, що об’єднує співробітників з торговельно-економічних питань 60 посольств іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Головною метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом окремих регіонів, промислових підприємств України, сприяння встановленню ділових контактів між українськими та закордонними партнерами.

    Програмою зустрічі передбачено проведення “круглих столів” з представниками ділових кіл області, презентації інвестиційних проектів та продукції провідних підприємств області. Інтерес членів Клубу направлений, насамперед, на експортоорієнтовані високотехнологічні виробництва та народні промисли. Серед галузей економіки, що цікавлять членів Клубу є також машинобудування, комунальне господарство, фармацевтика, поліграфія та інші. Підприємства області будуть мати змогу безпосереднього спілкування та передачі комерційних та інвестиційних пропозицій представникам посольств, торгово-економічних місій 23 країн світу.

    На засідання запрошені також представники міжнародних банківських структур, компанії – інвестори.
    Український фінансово-інвестиційний форум – це низка обласних інвестиційних конференцій, які проводяться щорічно і являють собою  своєрідний „інвестиційний міст” між представниками регіонального бізнесу та інвесторами.

    Метою проведення цих конференцій є ознайомлення бізнесу в регіонах з можливостями фінансового ринку в інвестуванні, презентація інвестиційних проектів місцевого бізнесу та сприяння розвитку регіональних програм із залучення та підтримки інвестицій.

    Особливістю Українського фінансово-інвестиційного форуму є можливість місцевого бізнесу зустрітися з інвесторами і безпосередньо представити свої проекти.

    При проведенні Форуму передбачена унікальна можливість заочної участі у ньому тих, хто не зможе відвідати всі його обласні конференції. Такі учасники отримують всі матеріали конференцій: список анкет бізнес-планів інвестиційних проектів; список партнерів Форуму (їх рекламні матеріали в електронному вигляді); матеріали доповідей і презентацій. Таким чином ми намагаємося охопити не тільки національний, а й міжнародний ринок.
     
    За додатковою інформацією звертатись за тел. 8 (044) 520 – 0457 (Задорожна Олена)
    www.ufif.com.ua

    Оргкомітет УФІФ
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.