• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Переговори Єханурова з Туркменбаші не зможуть швидко вирішити газову проблему

    Опубликовано: 2005-10-26 17:43:00
    Лідер Республіканської партії України Юрій Бойко вважає, що від візиту прем'єр-міністра України Юрія Єханурова до Туркменістану не варто чекати швидких результатів у вирішенні проблеми з оплатою за туркменський газ. Про це він заявив 26 жовтня під час поїздки до Вінниці.
     
    "Наскільки мені відомо, ціль поїздки прем'єра до Туркменістану – поздоровлення зі святкуванням Дня незалежності", – сказав лідер республіканців.
     
    За словами Юрія Бойка, у порядку денному переговорів не стоїть питання про підписання 25-річного договору про постачання газу. "Такий договір у 2003 році був підписаний між Туркменбаші та "Газпромом". І деякі заяви, що звучать від наших чиновників про те, що ми ось-ось підпишемо такий договір, не мають підстави. Це достатньо довгий переговорний процес, який швидко закінчити неможливо", – сказав політик.
     
    Нагадаємо, що раніше Юрій Бойко заявляв про те, що проблему з оплатою за туркменський газ необхідно вирішити за допомогою кредитів, а також за рахунок частини коштів від продажу "Криворіжсталі".
     
    Прес-служба Республіканської партії України
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.