• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою Центрального регіону встановлено факти закупівлі неякісного взуття для військовослужбовців на суму 4,2 млн грн

    Опубликовано: 2014-12-11 13:20:28

    Органами військових прокуратур продовжуються розпочаті у жовтні поточного року перевірки дотримання законодавства під час матеріально – технічного, речового, продовольчого, медичного та інших видів забезпечення військовослужбовців.

    Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України таку перевірку, зокрема проведено в одній із військових частин Національної гвардії України.

    За її результатами встановлено факт закупівлі упродовж липня-вересня 2014 року у комерційної структури черевиків у кількості 11,6 тис пар на загальну суму 4,2 млн грн, які згідно з висновками експертів не відповідають державним стандартам, виготовлені з неякісних матеріалів та не мають маркування.

    Також встановлено, що під час укладення договору комерційна структура представила ряд документів, що підтверджували якість взуття, у тому числі сертифікати відповідності, чим ввела в оману військовослужбовців Національної гвардії України.

    Відомості щодо зазначеного кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). Для проведення досудового розслідування кримінальне провадження передано за підслідністю до органів внутрішніх справ.

    Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.