• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Круглий стіл «Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення»

    Опубликовано: 2014-12-10 15:24:23

    (16 грудня, прес-центр ІА «Українські Новини»)

    ДП "Держзовнішінформ" за підтримки ДФС України проведе круглий стіл «Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення». Захід відбудеться 16 грудня о 14.00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» за адресою: вул. Еспланадна, 20, м. Київ. Генеральний партнер заходу компанія FERREXPO. До участі запрошені сторони зацікавлені в успішній інтеграції сучасних цивілізованих практик трансфертного ціноутворення.
    Концепт заходу: у вузькому колі спеціалістів та зацікавлених осіб в інтерактивній формі проробити основні питання практичного застосування норм Податкового кодексу України про трансфертне ціноутворення. У процесі обговорення проблематики функціонування цієї системи виробити пропозиції для органів державної влади по корегуванню «тонких місць» у законодавстві з метою можливої нівеляції ризиків у даній галузі.
    Мета заходу:
    • інформувати про перші конкретні висновки щодо звітів з трансфертного ціноутворення;
    • роз’яснити механізми та особливості податкових перевірок;
    • розпочати процес узгодження позицій сторін щодо змін до чинного законодавства України у сфері трансфертного ціноутворення як з боку органів державної влади, так і від учасників ринку.

    Участь в заході дозволить долучитися до обговорення проблемних питань трансфертного ціноутворення в Україні, отримати відповіді на актуальні питання співпраці з ДФС України, вплинути на процес можливих змін у даній сфері. Звертаємо увагу, що участь у круглому столі безкоштовна, кількість учасників обмежена.
    Запрошуємо Вас прийняти участь у круглому столі
    «Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення»
    З питань участі у круглому столі звертатись до Білоусової Наталії
    Прес-секретаря ДП «Держзовнішінформ»
    n.belousova@dzi.gov.ua
    Тел. (044) 390-50-74
            (044) 390-50-68

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.