• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проблеми екології та експлуатації об’єктів енергетики

    Опубликовано: 2014-12-04 17:03:18

    5-го грудня 2014 року в рамках ХXIV Міжнародної  конференції «Проблеми екології та експлуатації об’єктів енергетики» відбудеться круглий стіл за участі представників центральних та місцевих органів влади, керівників регіональних підрозділів ЖКГ, представників бізнесу та профільних асоціацій на тему: «Впровадження європейської практики використання енергії утилізації відходів життєдіяльності міст, тваринництва та промислового сектору – шлях до енергетичної незалежності України: перспективи, бар’єри та законодавчі ініціативи». Організаторами круглого столу є агентство з Держенергоефективності та Український союз промисловців і підприємців.
    Учасники обговорення планують оцінити поточний стан у сфері поводження з відходами в Україні та шляхи його  реформування з метою  максимального використання відходів в якості енергетичного ресурсу, альтернативного природному газу; а також сформувати пакет пропозицій і  законодавчих ініціатив у цій галузі.
    Учасниками круглого столу є президент УСПП А.Кінах, голова комісії УСПП з розвитку енергетики та енергозбереження Ю.Колмиков, народний депутат О.Домбровський, заступник голови Держенергоефективності С.Дубовик, заступник голови обласної державної адміністрації Київської області О.Корбан, голова Асоціації малих міст України, мер м. Українка П.Козирєв, член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Р.Машляківський, а також представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та  Міністерства екології та природних ресурсів України.
    Круглий стіл почнеться 5 грудня о 14:00 за адресою м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), 4-й поверх (конференц-зал Колізей).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.