• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Суспільство має побачити, що між Порошенком і Яценюком немає «чорної кішки»

    Опубликовано: 2014-11-24 14:22:31

    Сьогоднішня відсутність публічної комунікації між президентом України Петром Порошенком і прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком має бути швидко виправлена. Про це в ефірі телеканалу «112» заявив народний депутат Олег Канівець.

    Сьогодні відсутня публічна комунікації між президентом України і прем’єр-міністром. І це потрібно виправляти. Політичне середовище і громадськість мають ініціювати проведення спільної прес-конференції. Оптимально це могло б бути наступного тижня. Суспільство має побачити, що між Порошенком і Яценюком сьогодні немає «чорної кішки», що не буде повторення 2005-2007 років, що президент і прем’єр будуть працювати у єдності, що не буде каменем спотикання посада міністра внутрішніх справ», – зазначає Канівець.

    За словами політика, тут об’єднавчим фактором може бути спільна відповідальність п’ятьох лідерів коаліції. «Домовленість між п’ятьох лідерів коаліції є запорукою того, що не буде цієї кішки між президентом і прем’єром», – наголосив Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.