• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київ приймає молодь із 28 країн Європи на міжнародному безпековому форумі

    Опубликовано: 2014-11-07 11:28:02

    2-9 листопада 2014 року Київ вперше приймає масштабний Міжнародний безпековий форум «Agora on Security Kyiv» Європейського молодіжного парламенту, який зібрав активну молодь із усієї України та Європи. На Форумі працюють 150 молодих учасників з 28 країн Європи віком від 18 до 30 років для побудови спільного бачення політики безпеки в Європі. Загальною темою Форуму є «Переосмислення політики безпеки - руйнування старих парадигм».

    “Я особливо рада бачити учасників з 28 країн Європи у Києві, адже своєю присутністю вони демонструють, що підтримка молодіжних ініціатив в Україні в даний момент є дуже важливою”, - відмітила Кріста Сімберг, Виконавчий директор Європейського молодіжного парламенту, на Церемонії відкриття Форуму у приміщенні Дипломатичної академії України.

    Впродовж тижня учасники Форуму працюють у дев’яти робочих групах, кожна з яких зосереджена на конкретному аспекті європейської безпеки, серед яких є наступні напрямки: фінанси, охорона здоров’я, військова політика, екологія, сільське господарство, торгівля, енергетика, інформаційні технології та державність. “Настав час переглянути наше бачення безпеки, адже безпека вже має не лише фізичне значення. Вертикальні та високо ієрархічні соціальні та політичні структури стають все більше горизонтальними, що наближає нас до електронної демократії. Це велика можливість для нас, але і значна відповідальність,” - зазначив у своєму виступі Олег Малкін, Голова Правління Благодійної фундації "Відкриті серця України".

    Протягом Форуму учасники під керівництвом президента Форума Мартіна Хоффмана з Німеччини та міжнародної команди досвідчених модераторів намагаються знайти відповіді на питання, що хвилюють всіх без виключення мешканців європейського континенту. Команду організаторів Форуму очолюють менеджери проекту Анна Супруненко та Ксенія Чоні.

    Результатом Форуму стане підготовка спільного звіту всіх робочих груп для формування всебічного бачення європейської політики безпеки по ключовим напрямкам задля реформ в Україні та Європі.

    Міжнародний безпековий форум проходить за основної підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Благодійного Фонду «Відкриті серця України», Ради Європи та інших партнерів за ініціативи ЄМП-Україна та Фонду Шварцкопф «Молода Європа».

    Запрошуємо представників ЗМІ на відкриття Симпозіуму Форуму, яке відбудеться в п'ятницю, 7 листопада, о 10:00 в Олімпійському дворику Національного спортивного комплексу "Олімпійський", вул. Велика Васильківська 55. Симпозіум Форуму об'єднає усіх учасників для представлення результатів роботи в групах перед складанням Фінального маніфесту Форуму. На відкритті Симпозіуму Форуму будуть виступати почесні гості Жан-Крістоф Бас, Директор департаменту демократичного громадянства та участі Ради Європи та Андре Шмітц-Шварцкопф, Голова Правління Фундації Шварцкопф.

    Ми також запрошуємо журналістів відвідати інші заходи в рамках Форуму, детальніше про заходи у Запрошенні для ЗМІ (в додатку).
    Докладніше про Форум читайте на сайті ask.eyp-ua.org та на Фейсбуці www.facebook.com/askyiv2014.
    З питань акредитації звертайтесь, будь ласка, до Анастасії Яновицької за телефоном 066 465 7234, або електронною поштою ask-pr@eyp-ua.org.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.