• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Непокаране зло зростає – Феміда прозріває

    Опубликовано: 2014-10-29 12:24:51

    30 жовтня об 11-00 у Києві  відбудеться щомісячна акція «Непокаране зло зростає – Феміда прозріває». Акція символічно відбудеться на Майдані Незалежності біля Стелли, де розпочиналась Революція Гідності.

    У світлі обрання нового складу Верховної Ради учасники акції вимагають конкретних дій задля покарання винних у злочинах правоохоронців та державних службовців часів режиму Віктора Януковича. Зокрема громадські активісти не розуміють, чому понад півсотні народних депутатів, які голосували за диктаторські закони, мали змогу обиратись до ВР та знову стали депутатами. Вони несуть повну відповідальність за свої злочинні дії, але натомість Україна надає їм змогу стати частиною влади.

    День 30 листопада 2013 року безповоротно змінив нашу історію. Він усе далі від нас, і ті, хто пролив людську кров на Майдані, сподіваються, що час працює на них. Що ми поступово забудемо про це, відволічемося на різні поточні проблеми… Але ми пам’ятаємо. Доки зло не покаране – воно тільки зростає та множиться.

    Щомісяця 30-го числа українці влаштовують акції пам’яті і вимагають покарати винних у вбивствах громадських активістів, розгонах Євромайданів та репресіях по всій країні. Досі жодного чиновника чи правоохоронця не притягнено до відповідальності.

    Цього місяця на акцію прийде Феміда з мечем та терезами, щоб на одній шальці терезів зважити всі злочини періоду режиму Януковича, а на іншій – ефективність розслідувань та покарання винних.

    Традиційно на акції буде згадано героїв Небесної сотні, які народились у жовтні. Також Громадський Сектор Євромайдану оприлюднить результати запитів до місцевого управління МВС та Прокуратури, поданих з метою отримати інформацію про те, скільки чиновників та силовиків покарано за злочини часів режиму Януковича та що зроблено для запобігання проявам сепаратизму.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.