• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Путін з терористами отримали все, Україна – нічого

    Опубликовано: 2014-10-13 14:02:23

    Коментуючи звернення Петра Порошенка до українського народу за підсумками перемир’я, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко зазначив, що Путін з терористами отримали все, Україна – нічого.

    «Путін з терористами контролюють десятки тисяч квадратних кілометрів території Донбасу, де під окупацією залишились мільйони наших людей. За наказом президента зараз готуються три лінію оборони, ця ділянка обтягується колючим дротом. Це означає, що там українські закони не діють, і суверенітет України над цими територіями втрачено. Це відхід від першого мирного плану президента, коли йшлося про те, що терористам дають час на те, щоб вони склали зброю, якщо ні, то вони будуть знищенні», – зазначив Гриценко на прес-конференції в Вінниці.

    «Зараз з терористами домовляються, і вже не приховуючись, російський генерал-лейтенант показує, де нам будувати окопи, де проводити лінії розмежування. Це не мир. Це перемир’я шляхом здачі. І небезпеки попереду й до них треба серйозно готуватись», – наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.