• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Золота картка Visa Lady Card

    Опубликовано: 2014-09-03 11:07:05

    Золота картка Visa Lady Card
    Якщо ви бажаєте отримати весь спектр переваг від співпраці з нашою банківською установою, то ми рекомендуємо скористатися такою послугою, як золота картка Visa Lady Card, що має наступні особливості:
    1. Поєднує в собі усі діючі на даний момент в банку переваги банківських карток серії Gold.
    2. Консьєрж сервіс протягом двадцяти чотирьох годин на добу, сім днів на тиждень.
    3. Широкий спектр різноманітних знижок для клієнта, що використовує картку нашого банку при розрахунках.
    4. Спеціальні бонуси та привілеї кожному власнику такої картки.
    5. Унікальний та неповторний дизайн картки.

    Це далеко не все, що може запропонувати вам наш банк. За детальною інформацією про переваги використання такої картки можна дізнатися у наших операторів, на сайті чи на віртуальному порталі my.ukrsibbank.com. Ми в свою чергу хочемо розповісти вам більш детально про послугу консьєрж-сервісу, так як мало хто з наших клієнтів про неї взагалі чув.

    Ця програма передбачає кваліфіковану допомогу та інформаційно-консультаційну підтримку клієнтів нашого банку по всьому світу. Хочемо наголосити, що консьєрж-сервіс є обов'язковим для усіх людей,котрі обирають золоті картки нашого банку. Щоб скористатися цією послугою, достатньо зателефонуватиза номером +38 (044) 392 13 39 та дочекатися з'єднання з оператором, котрий неодмінно допоможе вам у вирішенні проблеми або ж надасть будь-яку інформацію, яка цікавить вас на цей момент.

    Далі михочемо познайомити наших клієнтів з основними видами послуг, які можуть їм надаватися при використанні консьєрж-сервісу:
    1. Вирішення різноманітних проблем з автомобілем, які можуть включати в себе виклик майстра,замовлення евакуатора, заміну масла, купівлю та доставку палива, допомогу у вирішенні проблем, пов'язаних з ДТП та ще багато чого іншого.
    2. Побутові проблеми: виклик майстра, допомога у виборі учбового закладу для дітей, купівля медикаментів з доставкою на дім, клінінгові послуги, догляд за тваринами та хатніми рослинами, хімчистка і т.д.
    3. Робота та бізнес: планування відрядження, замовлення номера в готелі, організація зустрічі, культурна програма.
    4. Здоров'я та краса: догляд за тілом, волоссям, обличчям, різноманітні косметичні процедури, масаж,SPA, солярій, сауна, консультації дієтолога.


    На останок хочемо зазначити, що консьєрж-сервіс це дуже зручний вид послуг, яким ми рекомендуємо скористатися кожному нашому клієнту. Більш того, за нього доведеться сплачувати лише один раз на рік, тому це ще й дуже вигідно.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.