• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Спрощення закупівель на воєнні потреби додасть роботи прокуратурі і СБУ

    Опубликовано: 2014-09-02 16:14:09

    Правоохоронці повинні забезпечити жорсткий контроль задіяльністю чиновників у сфері постачання товарів для потреб АТО. Про це заявив депутат від партії «Громадянська позиція» Олег Канівець.

    «Армія чекає звільнення товарів військового призначення від ПДВ і мита,- зазначив народний депутат. – Потреба в такому законі назріла вже давно. Анатолій Гриценко неодноразово публічно звертався до уряду з цього приводу».

    Нагадаємо, 2 вересня Верховна Рада України ухвалила в цілому закони №4555а "Про внесення змін до Митного кодексу щодо спрощення ввезення продукції оборонного призначення" та №4556а-1 "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо спрощення ввезення продукції оборонного призначення".

    «Окремо хочу зауважити, що прозоре виконання цих законів має постійно контролюватися прокуратурою і Службою безпеки України. У нинішніх обставинах ми не маємо права дозволити чиновнику наживатися на війні»,- акцентував представник «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.