• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У передвиборчій кампанії мають домінувати загальнодержавні інтереси

    Опубликовано: 2014-08-29 11:46:20

    Виборча кампанія, яка стартувала в Україні, має ґрунтуватися не на принципах,  чиї політичні гасла гучніші або в кого більше грошей, а на тому, як кожен висуванець в народні депутати готовий боронити інтереси держави і поступитися власними амбіціями заради відновлення миру і стабільності. Таке, коментуючи власні політичні плани, заявив співголова парламентського об’єднання «Економічний розвиток», президент УСПП Анатолій Кінах. «Зараз існують великі ризики, що у мотивах дій парламенту буде переважати суто політична, кон’юнктурна складова. Натомість депутати повинні відпрацювати питання, які відображають українські  національні інтереси, і відсунути все другорядне  на другий план», – заявив народний депутат.

    Він нагадав, що пропрацював уже п’яту каденцію у парламенті. «Якщо казати про наступну, то для мене зараз не це є головним пріоритетом. Куди важливіше, щоб ще нинішній парламент максимально консолідовано виконав  надважливі функції – а це  ратифікація угоди з ЄС, національна безпека, підготовка до  затвердження бюджету на наступний рік», – заявив Кінах.

    За його словами, вибори до ВРУ – це шанс дати відповідь на запити суспільства, яке вимагає більш високої якості влади, вищого рівня професіоналізму, відповідальності, подолання корупції.  І якщо цей шанс змарнувати, то дострокові вибори перетворяться на пусте витрачання  грошей і часу, на втрату народної довіри до влади.

    «Ми повинні сформувати більш професійний склад парламенту. Від часу, коли збиралася перша каденція, минуло життя цілого покоління, а глибина системних проблем в Україні все ще критична. Ми поступаємося за розвитком більшості сусідніх країн.   Але я бачу, як кристалізується національна свідомість українців, незалежно від місця проживання. Всі розуміють – треба захищати державу, і  я вірю – нам це вдасться, якщо ми об’єднаємося», – заявив народний депутат. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.