• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Екопрокуратура вимагає знесення незаконної забудови Дніпра на Чернігівщині

    Опубликовано: 2014-08-15 11:48:57

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою вивченням стану дотримання вимог земельного законодавства при використанні земель водного фонду р. Дніпро в Чернігівській області виявлено самовільне зайняття і використання земельної ділянки в межах прибережної захисної смуги.

    Зокрема, встановлено, що громадянка не маючи жодних документів, що посвідчують право власності чи оренди на землю, побудувала житловий будинок та альтанку на березі річки. В подальшому ця територія була б обнесена парканом, який обмежив би доступ громадян до Дніпра.

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою до Ріпкинського районного суду Чернігівської області направлено позовну заяву в інтересах держави в особі Задеріївської сільської ради до фізичної особи про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та знесення самовільно збудованих на ній споруд.

    Прес-служба Київської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.