• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дніпровська екологічна прокуратура повернула державі 8 га земель водного фонду р. Дніпро вартістю 4,5 млн грн

    Опубликовано: 2014-08-15 09:24:59

    Рішеннями Бориспільського міськрайонного суду Київської області задоволено позови заступника Дніпровського екологічного прокурора про повернення до державної власності 8 га земель водного фонду р. Дніпро вартістю 4,5 млн грн, що були незаконно відчужені.

    Суд погодився з доводами прокурора, визнав незаконними розпорядження Бориспільської РДА щодо передачі у власність п’яти громадян земельних ділянок у прибережно-захисній смузі Канівського водосховища та скасував їх. Державні акти на право власності на землю визнано недійсними.

    На виконання зазначених судових рішень за заявами Дніпровської екологічної прокуратури Реєстаційною службою Бориспільського міськрайонного управління юстиції Київської області 13.08.2014 вказані земельні ділянки зареєстровано за Бориспільською РДА.

    Довідка: Загалом, упродовж 2014 року виконано судових рішень у справах за позовами органів Дніпровської екологічної прокуратури на суму понад 13 млн грн, реально повернуто у власність держави земельних ділянок площею 23 га.

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.