• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столичні фінінспектори виявили порушень майже на 450 тис. грн у Київському електромеханічному коледжі

    Опубликовано: 2014-08-13 09:30:19

    Під час перевірки використання і збереження державних фінансових ресурсів та активів у Державному вищому навчальному закладі «Київський електромеханічний коледж» за період з 01.01.2012 по 01.02.2014 фахівці Держфінінспекції в м. Києві виявили фінансові порушення на суму майже 450 тис. грн.

    Зокрема, з державного бюджету витрачено 291 тис. грн на виплату заробітної плати працівникам гуртожитку, які були залучені до надання платної освітньої послуги, що згідно законодавства мало б здійснюватись за рахунок коштів спеціального фонду.

    Також посадові особи освітньої установи утримували понадштатного працівника, за завищеною вартістю оплатили будівельні ремонтні роботи, спожиті орендарями комунальні послуги, а окремим категоріям працівників безпідставно встановлювали премії та доплати, купували путівки. Це призвело до незаконного витрачання 81 тис. грн.

    Окрім того, директор коледжу своєчасно не видала накази про переведення студентів пільгових категорій на повне державне забезпечення, через що діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування недоотримали майже 83 тис. грн грошової компенсації на харчування.

    Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

    Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.