• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На узбережжі Дніпровсько-Бузького лиману ліквідовано 18 несанкціонованих сміттєзвалищ

    Опубликовано: 2014-08-07 10:45:06

    Очаківською міжрайонною екологічною прокуратурою завершені перевірки додержання вимог законодавства у сфері поводження з відходами у Іванівській, Солончаківській, Куцурубській, Дмитрівскій, Покровській сільських радах Очаківського району Миколаївської області та Очаківській міській раді.

    Встановлено, що у порушення вимог природоохоронного законодавства виконавчими комітетами зазначених органів місцевого самоврядування збирання і видалення побутових відходів на території вказаних рад не організоване, у наслідок чого виявлено тривале функціонування 18 несанкціонованих місць видалення побутових відходів на території водоохоронних зон та прибережних захисних смуг Дніпровсько-Бузького лиману.

    Зокрема, на території Солончаківської сільської ради 5 несанкціонованих сміттєзвалищ, Куцурубської, Дмитрівської та Іванівської сільських рад по 3 сміттєзвалища, 1 на території Покровської сільської ради та 3 на Очаківської міської ради.

    З метою негайного очищення узбережжя лиману, Очаківською міжрайонною екологічною прокуратурою до органів місцевого самоврядування внесено подання про усунення порушень законодавства.

    Наразі усі несанкціоновані сміттєзвалища ліквідовані.
    За неналежний контроль у сфері поводження з відходами до відповідальності притягнуто п’ять посадових осіб органів місцевого самоврядування.

    Прес-служба Очаківської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.