• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На координаційній нараді екологічний прокурор та правоохоронці Полтавщини і Кіровоградщини створили міжвідомчі робочі групи

    Опубликовано: 2014-07-30 07:57:30

    Під головуванням Кременчуцького міжрайонного екологічного прокурора  проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів з питань боротьби зі злочинністю та корупцією в межах річки Дніпро, її водосховищ, водоохоронних зон та прибережних захисних смуг на території Полтавської і Кіровоградської областей.

    Звернуто увагу на те, що протягом минулого і поточного років правоохоронцями робота з виявлення злочинів у бюджетній, екологічній та земельній сферах проводилась формально, була зорієнтована на виявлення дріб’язкових фактів, а тому потребує активізації та вжиття відповідних заходів.

    За результатами наради для невідкладного підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів вирішено створити міжвідомчі робочі групи з питань протидії злочинам у сфері екологічних, земельних та бюджетних правовідносин, а також спільно провести ряд актуальних перевірок у цих сферах.

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.