• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вдруге за рік на Львівській залізниці автомобіль в’їхав у бік поїзда

    Опубликовано: 2014-07-16 12:55:04

     

    Незважаючи на постійні заклики та роз’яснення магістралі й автоінспекції, водії продовжують нехтувати правилами дорожнього руху на залізничних переїздах. Так, 14 липня о 7:15 год. на перегоні Делятин – Коломия легковий автомобіль в’їхав у бік дизель-поїзда, який прямував за маршрутом Ворохта-Коломия.

    Водій, рухаючись з лівої сторони по ходу поїзда, проігнорував дорожні знаки перед переїздом, а також заборонні показники переїзної сигналізації, та в’їхав у бік поїзда. За висновками ДАІ, вини залізниці у ДТП немає. У дизель-поїзді пошкоджено головний циліндр гальмівної системи, сходинки тамбура, захисні фартухи зліва.

    А от автомобіль винуватця ДТП навряд вдасться відремонтувати. Водій-порушник одразу втік із місця події, однак його особу уже встановлено. Він, на щастя, не зазнав травм.

    Цей  випадок вкотре підтвердив, що винними у дорожньо-транспортних пригодах на залізничних переїздах є водії автомобілів. Залізничники Львівської магістралі вкотре звертаються до них із проханням цінувати власне життя та здоров’я. Пам’ятайте, нехтування попереджувальними сигналами та правилами може призвести до страшних наслідків!

     

    Довідково. Нагадаємо, цьогоріч це вже другий випадок на Львівській магістралі, коли автомобіль в’їхав у бік поїзда. Загалом же на переїздах Львівської залізниці від початку цього року трапилось 6 ДТП, у яких травмувалися двоє осіб, одна особа загинула.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.