• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позиция ЕС относительно санкций должна быть целостной и ответственной - Гриценко

    Опубликовано: 2014-07-02 13:44:16

    Позиція європейських партнерів щодо введення третього пакету санкцій проти Росії є безвідповідальною та неадекватною загрозі Україні і Європі з боку Путіна. Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Євросоюз знову відкладає введення третього пакету санкцій проти Росії. Вони ще з тиждень зважуватимуть і розмірковуватимуть. На фоні підтримки Угорщиною (і Австрією) російського проекту Південний потік. На фоні початку цього тижня навчання 400 російських військових моряків у Франції, яка не збирається відмовлятися від поставки до Росії кораблів-вертольотоносців Містраль, знаючи, що Путін може використати їх у Чорному морі проти України», - зауважив він.

    «Як на мене, така поведінка європейських партнерів - безвідповідальна, неадекватна загрозі Україні і Європі з боку Путіна», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.