• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Экологическая прокуратура не дремлет!

    Опубликовано: 2014-06-25 12:47:24

    Органами Дніпровської екологічної прокуратури надано принципову оцінку неналежному виконанню своїх обов’язків посадовими особами органів Держрибоохорони та ветеринарної медицини під час нерестової заборони на річці Дніпро, її водосховищах та Дніпровсько-Бузькому лимані.

    Так, працівниками прокуратури були виявлені факти реалізації свіжо виловленої річкової риби на ринках та магазинах, що залишилося поза увагою цих відомств.

    Також, в акваторії Дніпровсько-Бузького лиману виявлено здійснення добування водних біоресурсів промисловим підприємством, що суворо заборонено під час нересту.

    На виконання внесених міжрайонними екологічними прокурорами подань до відповідальності притягнуто 8 посадових осіб територіальних відділів ветеринарної медицини (Херсонська та Запорізька області, м. Києва) та 3 посадові особи територіальних управлінь Держрибоохорони (м. Херсон та м. Очаків).

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.