• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киевской области обнаружено 700 нарушений правил рыболовства во время нереста

    Опубликовано: 2014-06-17 13:26:17

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою за результатами вжитих спільно з контролюючими та правоохоронними органами заходів виявлено численні факти порушень правил використання об’єктів тваринного світу під час нерестової заборони, у т.ч. на підприємствах ринкової мережі та містах несанкціонованої торгівлі в м. Києві та Київській області.

    Загалом в період весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів в межах Київського та Канівського водосховищ р. Дніпро викрито понад 700 порушень правил рибальства. Браконьєри завдали рибному господарству України збитків на суму понад 100 тис грн.

    У порушників вилучено близько 1тонни річкової риби і раків, та 350 заборонених знарядь лову.

    За вказаний період Київською міжрайонною екологічною прокуратурою до ЄРДР внесено відомості по 5 фактам незаконного заволодіння поверхневим шаром земель водного фонду (ст. 239-2 КК України) та за фактом видачі службовими особами рибодобувного підприємства завідомо неправдивих офіційних документів та внесення до них неправдивих відомостей (ч. 1 ст. 366 КК України). У 7 кримінальних провадженнях щодо незаконного зайняття рибним добувним промислом розпочато досудове розслідування (ст. 249 КК України).

    Оцінку контролюючим органам надано шляхом внесення подання до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи з вимогою усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності.

    Прес-служба Київської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.