• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запорожские браконьеры в нерест выловили почти 12 тонн рыбы

    Опубликовано: 2014-06-16 10:42:15

    Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою із залученням контролюючих органів здійснюються перевірки, спрямовані на попередження та виявлення фактів браконьєрства під час нерестової заборони на річці Дніпро та Каховському водосховищі, а також незаконного продажу свіжо виловленої риби, реалізації водних біоресурсів за відсутності відповідних документів.

    З початку весняно-літньої заборони вилову риби проведено майже 3000 перевірок, за наслідками яких виявлено 873 фактів порушень чинного законодавства.

    Окрім цього, за фактами браконьєрства розпочато 24 кримінальних проваджень, складено 680 адміністративних матеріалів. У порушників вилучено майже 12 тонн незаконно здобутих живих біоресурсів, 486 рибальських сіток та 18 транспортних засобів.

    Сума збитків заподіяних державі складає майже 230 тис. грн.

    Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою вживаються відповідні заходи щодо притягнення винних осіб до відповідальності та щодо відшкодування збитків заподіяних рибному господарству.

    Прес-служба Запорізької міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.