• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевское ГАИ начало крупную спецоперацию

    Опубликовано: 2014-06-10 02:03:00

    У Києві за минулі вихідні інспектори Державної автомобільної інспекції (ДАІ) виявили 677 порушень Правил дорожнього руху. Про це повідомляється на сайті Київської ДАІ.

    Так, згідно з повідомленням, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 140 водіїв, правил зупинки і стоянки – 143, перевищення швидкості руху - 119.

    За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 44 водії (а з початку року – 5460). Крім того, співробітники ДАІ виявили 41-го пішохода – порушника правил дорожнього руху.

    За минулу добу у столиці зареєстровано 8 ДТП, в яких 9 осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю мотоциклістів.

    "Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів "Автобус – 2014". Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками", - зазначили у Державтоінспекції Києва.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.