Киевское ГАИ начало крупную спецоперацию

10 июн, 02:03

У Києві за минулі вихідні інспектори Державної автомобільної інспекції (ДАІ) виявили 677 порушень Правил дорожнього руху. Про це повідомляється на сайті Київської ДАІ.

Так, згідно з повідомленням, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 140 водіїв, правил зупинки і стоянки – 143, перевищення швидкості руху - 119.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 44 водії (а з початку року – 5460). Крім того, співробітники ДАІ виявили 41-го пішохода – порушника правил дорожнього руху.

За минулу добу у столиці зареєстровано 8 ДТП, в яких 9 осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю мотоциклістів.

"Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів "Автобус – 2014". Ця операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками", - зазначили у Державтоінспекції Києва.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/341434.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua