• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крупная афера в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-06 22:57:00

    Про це повідомив виконуючий обов’язки першого заступника начальника ГУ Міндоходів у м.Києві – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Іван Куценко.

    За його словами, посадові особи одного з столичних підприємств, основний вид діяльності якого – роздрібна торгівля імпортованим одягом у спеціалізованих магазинах, вирішили дещо заощадити на сплаті податків.

    Ділки здійснювали імпорт одягу відомих світових брендів по занижених у декілька разів цінах та оформлювали документально його продаж фіктивним фірмам. Штучно створювався довгий ланцюг постачання, внаслідок чого ціни на одяг зростали майже у десять разів, але навіть після реалізації товарів у бутіках податки до бюджету не сплачувалися, оскільки увесь прибуток акумулювався на підконтрольних фіктивних фірмах 

    Ринкова вартість вилученого товару становить близько 6 млн. гривень.

    За фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах триває розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.212 КК України.

    Наразі проводяться заходи по відшкодуванню завданих державі збитків.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.