• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Быть или не быть: холера в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-28 23:33:00

    Епідемічна ситуація з холери в м. Києві залишається благополучною протягом багатьох років. За 2013 та поточний періоді 2014 років серед населення міста не було зареєстровано випадків (підозри) захворювання людей на холеру. Про це повідомляє столична СЕС.

    З метою недопущення завезення, виникнення і розповсюдження на території м.Києва холери, забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення спеціалістами Держсанепід служби міста здійснюється постійний епіднагляд за захворюваністю населення на гострі кишкові інфекції, можливістю заносу холери з інших країн, проводяться моніторингові дослідження середовища життєдіяльності людини. Щорічно двічі на місяць досліджуються проби води відкритих водоймищ в місцях масового рекреаційного водокористування та води Деснянської і Дніпровської водопровідних станцій на наявність патогенних холерних вібріонів.

    Щоб попередити холеру та запобігти зараженню необхідно пам'ятати, що купатися необхідно тільки на спеціально відведених, облаштованих туалетами водоймах, дотримуватися правил особистої гігієни (ретельне миття рук з милом під проточною водою), не вживати в їжу немиті овочі та фрукти, а також не допускати проникнення мух до приміщень де готуються та зберігаються продукти харчування

    Госпітальні бази, які передбачені для госпіталізації хворих на холеру в м.Києві:

    Для дітей: інфекційне боксоване відділення № 2 Київської міської дитячої клінічної лікарні №2, вул. А. Навоі, 3.

    Для дорослих: інфекційне відділення Київської міської клінічної лікарні № 4, вул. Солом’янська, 17.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.