• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На рынках Днепропетровщины продавали рыбу неизвестного качества

    Опубликовано: 2014-05-28 12:21:54

    Дніпропетровською міжрайонною екологічною прокуратурою проведена перевірка дотримання одним з міських управлінь ветеринарної медицини в Дніпропетровської області ветеринарного та іншого природоохоронного законодавства.

     

    Встановлено, що управлінням ветеринарної медицини не забезпечено належний державний контроль за додержанням законодавства на підвідомчих об’єктах.

     

    Так, протягом 2013-2014 років планами контролюючого ограну не передбачено жодного заходу нагляду за реалізацією підприємствами та громадянами населенню водних біоресурсів. Мають місце факти продажу риби, як приватними підприємцями, так і окремо громадянами, без наявності ветеринарних документів про її якість.

     

    Вказані порушення можуть призвести до споживання людьми неякісної продукції харчування та, як наслідок, завдати шкоди їх життю та здоров’ю.

     

    Також, за цей період державними інспекторами ветеринарної медицини не застосовувались штрафні санкції стосовно осіб, які здійснювали торгівлю річковою рибою без наявності необхідних документів.

     

    За результатами перевірок Дніпропетровською міжрайонною екологічною прокуратурою на адресу управління внесене відповідне подання, яке розглянуто та задоволено. Дві посадові особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

    Прес-служба Дніпропетровської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.