• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страшное ДТП в Киеве: авто таранило всё на своем пути (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-05-28 07:23:00

    В понеділок, близько 2 години дня Peugeot 405 влетів у зупинку.

    Як передають очевидці, автомобіль на пристойній швидкості рухався по Чоколовскому бульвару в напрямку Кардач.

    Раптом, на вулиці Міцкевича, 60 м. від станції Караваєві дачі, хлопець втрачає керування і іномарка летить у бік тротуару. Далі машина б'є маршрутку в бік і відлітає прямо на зупинку громадського транспорту, на якій знаходилися люди, а потім залітає в кіоск.

    "На зупинці стояв молодий хлопець, машина буквально підім'яла його під себе, він навіть не встиг закричати, - розповідають очевидці, - Ще один чоловік сидів на лавці, його прижало до кіоска".

    Постраждав і продавець кіоску. Від сильного удару дівчина перелетіла через весь магазин, а потім її ще й засипало товаром. На щастя, серйозних травм вона не отримала. Дивом не постраждав і її чоловік, який також знаходився в кіоску. Ще двоє чоловіків, які проходили повз зупинку дивом відскочили від некерованої машини.

    За традицією біля Караваєвих дач збирається величезна пробка. Вчорашній день не виняток. Тому, швидка їхала дуже довго. Поки медики поспішали до поранених, люди своїми силами відсунули іномарку від кіоску і звільнили покаліченого хлопця. Постраждалими виявилися два студента медуніверситету, які живуть неподалік. В одного черепно-мозкова травма, переломи, кровотеча і підозра на пошкодження внутрішніх органів. У другого відкриті переломи ніг, травма голови. Він має всі шанси залишитися без кінцівок. За життя хлопців тепер борються лікарі.

    Коли приїхала машина ДАІ, до них вийшов 25-річний власник авто. Хлопець стверджував, їхав сам. Правда, свідки кажуть, у машині, крім нього, перебував ще один чоловік, який втік. Саме ця людина, ймовірно, і була за кермом авто.

    Поки ДАІ оформляло цю аварію хлопець розповів інспекторам, що в його автомобілі відмовили гальма і він зовсім не винен у тому що сталося. Втім, тепер цим питанням займеться експертиза.

     
     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.