• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Увидеть Киев и умереть: убийство в столице

    Опубликовано: 2014-05-27 03:33:00

    Фатальні заробітки. У Київській області під час сварки 24-річний молодик дістав ножа у груди від нового знайомого. Спіймали вбивцю гарячим слідом за допомоги службового собаки.

    Андрій і гадки не мав, що чергова подорож на заробітки до Київщини призведе до трагедії в його родині. Чоловік разом зі своїм 24-річним сином працював на будівництві в Ірпені. Після робочого дня хлопець пішов до крамниці, а вже за годину батькові зателефонували з міліції й розповіли - парубка вбили. Ошелешений чоловік одразу поїхав на вказану правоохоронцями адресу.

    Андрій Балог, батько вбитого:

    - Поїв і прийшов сюда на водичку, може, пива попить тут, не знаю. І мені позвонили, що так і так, і ми приїхали сюди. Подивився, він тут лежав рядом, зі спини, лежав там з ножем у спині. Такого ножа в нього встромив, що страшно було дивитись. Дуже страшно було дивитися, як його ножом пирнув. Прямо у груди.

    Свідки трагедії кажуть: хлопець познайомився з товариством захмілілих чоловіків. Та під час спільного відпочинку між ними виникла сварка. У її розпалі один з нових друзів заколов хлопця.

    Андрій Балог, батько вбитого:

    - От море крові, ми тут піском засипали. Він тут лежав. Його отама ножом ударили, у тих будках. Він сюда добіг і тут упав.

    Правоохоронці одразу взялися шукати вбивцю. Службовий собака нанюхав слід убивці.

    Леонід Мусевич, заступник керівника кінологічного центру ГУ міліції в Київській області:

    - В цьому місці було знайдено куртку убивці в крові, і потом же цю куртку дали далі занюхать собаці  для підсилення запаху по сліду, і в подальшому було затримано в квартирі підозрюваного у вбивстві.

    У помешканні різуна знайшли і ножа, яким нападник завдав смертельного удару хлопцеві.

    Ярослав Голомша, керівник ГУ міліції в Київській області:

    - Затриманий в порядку статті 208 підозрювана особа, яка вже раніше притягувалася до відповідальності, 7 років відсиділа в місцях позбавлення волі. 

    Убивці загрожує до 15 років позбавлення волі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.