• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлян ожидает настоящая катастрофа

    Опубликовано: 2014-05-27 00:15:00

    Київські вулиці може залити величезний потік води, що своїм наслідком матиме знищення автомобілів та інфраструктури на його шляху. Не виключені і людські жертви. Вже найближчі літні дощі можуть нанести значну шкоду, якщо комунальні служби не втрутяться в ситуацію.

    Причиною всьому колектор підземної річки Сирець, який обвалився. Стара підземна споруда вже давно потребувала ремонту, а тепер цегляні склепіння в одному місці звалилися.

    - У минулому році звід тріснув, а всередину обвалилася гора цеглин і землі, - розповідає столичний дигер Михайло Сторожук. - Тепер після злив стеля в цьому місці остаточно промило, і колектор обрушився.

    У підсумку в землі утворилася величезна воронка діаметром 10 метрів і глибиною 6 метрів. Діра знаходиться на території старого цегляного заводу.

    - При наступному зливі яма збільшиться в діаметрі ще на кілька метрів, - кажуть дигери. - Вода занесла величезну кількість гілок і дерев всередину колектора, через що утворилися завали і загати. Тому зменшилася його пропускна здатність, і під час дощу вода шукає обхідні шляхи через верх, утворюючи все нові і нові промиви.
    Дигери б'ють на сполох - з новими дощами колектор буде руйнуватися все більше і більше. І якщо земля та будівельне сміття заблокують прохід для води повністю, то сильна злива гігантською хвилею рине по вулицях Фрунзе та Сирецькій.

    За словами дослідників київських підземель, вони розповідали про критичний стан в дорожні служби. Але у тих на ремонт коштів не знайшлося.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.