• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерт: дострокові парламентські вибори – неминучі

    Опубликовано: 2014-05-26 16:29:34

    Політолог, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов переконаний, що дострокові парламентські вибори відбудуться восени цього року. Про це він сказав в ефірі Першого каналу Національної радіокомпанії України.
    «Є суспільний запит на проведення дострокових виборів ВР – нове вино не можна влити в старі міхи. Механізм як це зробити знайдеться», - сказав він.
    За словами експерта, ВР нинішнього скликання виконав свою місію, створивши коаліцію, що дозволило Україні вийти з кризи, яка склалася наприкінці минулого року. «Зробивши красивий жест, цей парламент мусить піти, оскільки він вже не відповідає очікуванням людей», - переконаний Димов.
    Валерій Димов також прогнозує створення нових парламентських груп, які формуватимуться навколо кандидатів у президенти, які отримали значний відсоток голосів виборців.
    «З’явиться конкуренція між новими політичними групами, які формуватимуться, скажімо, навколо Ляшка і Гриценка і тими, хто хотів би законсервувати парламент в тому вигляді, в якому він є зараз, і намагатиметься вставляти палки в колеса новому президенту», - вважає політолог.
    Експерт також не виключає, що окремі політики будуть намагатися обмежити повноваження президента шляхом внесення змін до Конституції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.